09.09.2008

s-a dat verde pentru roz

in loc de cortul roz, am facut conferinta de presa in camera verde - asta din cauza suporterilor mov care au colorat cu miile Piata Operei.




inafara de reprezenta
ntii presei au participat la conferinta de presa directorul CS, Sorin Popescu, Ciprian de la Thespis, fetele de la h.ARTA, Emilia ( mini-Primarita Timisoarei) si Amanda de la CLTT, Lika si Ion de la Organizatia Studentilor Basarabeni, Andrei de la LSFMT si noi :) (adica tangaProject si Teatrul National Timisoara).
s-a prezentat proiectul (vezi mai jos), s-a discutat proiectul (tot mai jos).
s-au dat interviuri. S-au luat interviuri.

nu prea s-a baut cafeaua.
andrei (vezi mai sus) ne-a atras atentia ca, in ceea ce priveste CS, nu dialogul lipseste, ci promtitudinea, Lika a propus ca CS sa lanseze catre toate ONG-urile invitatia de a de
sfasura activitati in spatiul inca disponibil, pentru a creste importanta institutiei si vizibilitatea ei in oras. Toata lumea a fost de acord ca, desi ritmul e altul aici decat la Bucuresti (adica ai timp sa-ti faci toate task-urile intr-o zi, sa bei o cafea, si sa mai dezbati o data soarta universului) 23 decembrie* vine in acelasi timp si aici si acolo.
si ne vedem la atelierul de proiecte.



*data stabilita pentru evacuarea Casei Studentilor

Un comentariu:

Unknown spunea...

ma bucur ca cineva a descoperit si a acordat importanta inscriptiei de pe fostul dulap de recuzita al teatrului thespis,(recent subtil subtilizat de catre fac. de teatru),pe care cu ceva ani in urma am fost aproape nevoit sa scriu ce se poate vedea si acum,pentru a face colegii sa inteleaga cum ca noi nu avem bani de productie si daca ai nevoie de ceva ,ori fabrici,ori faci rost cum te pricepi mai bine. si niciodata nu ne-a lipsit nimic.
ovidiu mihaita