01.09.2008

echipa proiectului






SELMA DRAGOS are 29 de ani, e absolventa a sectiei de Regie Teatru a UNATC, interesata de teatrul comunitar si proiectele de observatie urbana, a colaborat deja, ca dramaturg, cu tangaProject in cadrul 1 spectacol. 4 regizori. 4 dramaturgi, piesa Coborati!? si RAHOVANONSTOP.





ANDREEA ESANU este licentiata a Universitatatii de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale”, la sectia Arta Actorului Manuitor de Papusi si Marionete din Bucuresti in anul 2007, din 2006 a devenit colaborator permanent tangaProject.






BOGDAN GEORGESCU are 24 de ani, este absolvent al UNATC, sectia regie de teatru, initiator al grupului tangaProject si Ofensiva Generozitatii pentru arta activa, implicata si responsabila. Alaturi de Maria Draghici este stream founder pentru Active Art in Romania.





VERA ION are 27 de ani si este absolventa de regie teatru, in cadrul U.N.A.T.C. Bucuresti. Este unul dintre membrii fondatori ai grupului de teatru independent tangaProject si ai grupului Ofensiva Generozitatii, axat pe proiecte de arta comunitara si responsabilizare sociala. Lucreaza ca dramaturg si regizor in cadrul proiectelor acestor grupuri.








DAVID SCHWARTZ are 23 de ani si este absolvent de regie teatru, in cadrul U.N.A.T.C.Bucuresti. Este coinitiator al grupului de teatru independent tangaProject si membru fondator al asociatiei non-guvernamentale O2G/Ofensiva generozitatii. A lucrat in proiectele de arta comunitara 5 comunitati din Bucuresti si Construieste-ti comunitatea! pe problema lipsei de spatiu locativ pentru evacuatii din casele nationalizate.

Niciun comentariu: