23.09.2008

scrie ce crezi

E important ca aceasta Casa a Studentilor sa existe? E Casa Studentilor o fantoma care pe vremuri mergea bine dar acum nu mai merge? Studentii din TM au nevoie de asta? Unde sunt studentii din TM?


Multi ne spun ca CS ar trebui reinventata. De la zero. Ca e un organism pe moarte. Ca e ca un bolnav care agonizeaza, si cel mai bine ar fi sa isi dea sfarsitul cat mai repede. Ok. Ce se va intampla daca isi da sfarsitul? Cum isi va da sfarsitul? Oamenii tineri care au vrut sa se implice au sfarsit prin a renunta. Unii isi dau demisia, altii se autosuspenda. Altii lucreaza acolo pentru ca au nevoie de bani. Altora chiar le pasa, dar nu au destula foarta sa schimbe lucrurile. Aflam povesti despre cum era pe vremuri. Aflam ca acum e diferit, ca nu mai e ca altadata. Sau ca si acum e bine. Ca vrem. Ca nu vrem. Ca sunt interese politice cu aceasta Casa. Ca nu sunt interese politice cu aceasta Casa.

Scrie ce crezi. Nu stim ce concluzie sa tragem de la toti oamenii cu care am vorbit, dar la jumatate de ora dupa ce am pus pe cort cartoanele cu "scrie ce crezi", oamenii care treceau prin piata au inceput sa scrie.



Niciun comentariu: